Skip to content
Menu

Onze trainingen

  • Personal Training (1 op 1)
  • Duo Training (2 op 1)
  • Small Group Training (max 6 personen)
  • Boksen voor kinderen
1-op-1 

Personal Training

1-op-1 
 De beste resultaten behaal je met een op maat gemaakt trainingsschema, gebaseerd op jou leefstijl en doelen. En dat kun je verwachten bij 1 op 1. 
2-op-1

Duo Training

2-op-1
Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op.
Max 6 personen

Small Group Training

Max 6 personen
Lijkt het jou fijn om te trainen in groepsverband, maar wil je wel de aandacht voor jou als individu behouden? Dan is Small Group Training iets voor jou. 
Groepsles

Boksen voor kinderen

Groepsles
Combinatie van serieuze training met speelse elementen om de lessen leuk en boeiend te houden. Een mix van techniek, conditieoefeningen en boks spelletjes.

Pads training & bokszaktraining

Pads training is een intensieve full body workout voor sporters die zowel boks technieken willen leren of de basis al beheersen. Met padsen werk je niet alleen aan je techniek, maar het is ook ideaal om je uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. Kortom: even heerlijk ontstressen en calorieën verbranden!

Bokszaktraining is een lesvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van de bokszak. Op deze bokszakken worden verschillende boks technieken aangeleerd en geoefend.
Deze lesvorm is je helemaal uitleven! Je hebt de mogelijkheid om lekker voluit te gaan. Alle negatieve energie kan je een uur lang ontladen op de bokszak.

Voordelen van padsen/bokszak training

Reflexen trainen
Goede conditie training
Verbeteren van je technieken
Verbeteren van je verdediging
Calorieën verbranden
KEN_1725 (1)
KEN_1770 (1)

Fitness

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van fitness en een gezonde leefstijl. Fitness is wat dat betreft een heel diverse sport. In de sportschool heeft iedereen andere doelen. De een is er om aan conditie te werken, weer iemand anders is bezig met het opbouwen van spiermassa en er is een groep die de focus legt op afvallen.

Een trainingsvorm die vaak word gebruikt bij Duo Training en Small Group Training is een circuit training.

Circuit training is een manier van trainen waarbij kracht en conditietraining elkaar afwisselen. Je bent voortdurend in beweging, met weinig tot geen rust tussen de oefeningen door. Dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Het is een zeer effectieve trainingsmethode om in weinig tijd veel te doen. Meestal wisselen de oefeningen tussen boven- en onderlichaam elkaar af. Vaak worden de oefeningen na die rustperiode nog een of meerdere keren herhaald.

Voordelen van fitness

een betere conditie en uithoudingsvermogen
meer spierkracht
een gezonder gewicht
een betere lichaamshouding
minder kans op hart- en vaatziekten
KEN_1793.1