Skip to content
Menu

Boksen voor kinderen 

Welkom bij FBA, waar kinderen de kans krijgen om te groeien, zowel fysiek als mentaal! Boksen is een geweldige sport die niet alleen het lichaam versterkt, maar ook belangrijke levensvaardigheden bijbrengt zoals discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Bij ons staat veiligheid en plezier voorop, terwijl we kinderen de technieken en waarden van het boksen leren.

 

Waarom Boksen voor Kinderen?

Fysieke Ontwikkeling

Boksen is een complete workout die helpt bij het verbeteren van de coördinatie, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Het bevordert een gezonde levensstijl en helpt kinderen om actief en fit te blijven.

Mentale Sterkte 

Onze trainingen zijn ontworpen om kinderen mentaal sterker te maken. Ze leren om te gaan met uitdagingen, hun grenzen te verleggen en zelfvertrouwen op te bouwen. Boksen leert kinderen hoe ze kunnen focussen en gedisciplineerd te werk kunnen gaan.

Sociale Vaardigheden

Boksen in groepsverband zorgt ervoor dat kinderen samenwerken, respect tonen voor elkaar en vriendschappen opbouwen. Het helpt hen om zich sociaal te ontwikkelen en zelfverzekerder te worden in hun interacties met anderen.

Wat Kunnen Kinderen Verwachten?

Veilige en Geleide Trainingen

We zorgen voor een veilige omgeving waarin kinderen op hun eigen tempo kunnen leren en groeien. We richten ons op de juiste technieken en zorgen ervoor dat elk kind persoonlijke aandacht krijgt.

Leuke en Dynamische Lessen

We combineren serieuze training met speelse elementen om de lessen leuk en boeiend te houden. Onze trainingen bevatten een mix van techniek, conditieoefeningen en boks spelletjes.

Sluit je Aan!

Of je kind nu gewoon fit wil blijven, nieuwe vrienden wil maken of serieus het boksen wil beoefenen, bij ons is er een plek voor iedereen. Kom langs voor een proefles en ontdek de voordelen van boksen voor kinderen.

boxen-voor-kinderen-fba-1