Skip to content
Menu

Personal Training

(1 op 1)

De beste resultaten behaal je met een op maat gemaakt trainingsschema, gebaseerd op jou leefstijl en doelen. En dat kun je verwachten bij 1 op 1. Wil je afvallen, fit worden/blijven of gewoon lekker sporten? Onze gekwalificeerde personal trainers zetten alles op alles om te ondersteunen en te motiveren zodat het doel altijd word behaald!

 

 Personal Training

  • Gemiddeld genomen sporten de meeste mensen naar 60% van hun kunnen als ze zelfstandig trainen. Bij FBA schalen we dit op naar minimaal 90% waardoor de resultaten veel sneller zichtbaar zijn.

  • Het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het inspireren en begeleiden van iedereen die zijn/ haar gezondheid wil verbeteren, ongeacht leeftijd en doelstelling.
  • Op locatie of in de studio
  • Vanaf €49,50 per week (minimaal 3 maanden)

Pads training & bokszaktraining

Pads training is een intensieve full body workout voor sporters die zowel boks technieken willen leren of de basis al beheersen. Met padsen werk je niet alleen aan je techniek, maar het is ook ideaal om je uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. Kortom: even heerlijk ontstressen en calorieën verbranden!

Bokszaktraining is een lesvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van de bokszak. Op deze bokszakken worden verschillende boks technieken aangeleerd en geoefend.
Deze lesvorm is je helemaal uitleven! Je hebt de mogelijkheid om lekker voluit te gaan. Alle negatieve energie kan je een uur lang ontladen op de bokszak.

Voordelen van padsen/bokszak training

Reflexen trainen
Goede conditie training
Verbeteren van je technieken
Verbeteren van je verdediging
Calorieën verbranden
KEN_1725 (1)
KEN_1770 (1)

Fitness

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van fitness en een gezonde leefstijl. Fitness is wat dat betreft een heel diverse sport. In de sportschool heeft iedereen andere doelen. De een is er om aan conditie te werken, weer iemand anders is bezig met het opbouwen van spiermassa en er is een groep die de focus legt op afvallen.

Een trainingsvorm die vaak word gebruikt bij Duo Training en Small Group Training is een circuit training.

Circuit training is een manier van trainen waarbij kracht en conditietraining elkaar afwisselen. Je bent voortdurend in beweging, met weinig tot geen rust tussen de oefeningen door. Dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Het is een zeer effectieve trainingsmethode om in weinig tijd veel te doen. Meestal wisselen de oefeningen tussen boven- en onderlichaam elkaar af. Vaak worden de oefeningen na die rustperiode nog een of meerdere keren herhaald.

Voordelen van fitness

een betere conditie en uithoudingsvermogen
meer spierkracht
een gezonder gewicht
een betere lichaamshouding
minder kans op hart- en vaatziekten
KEN_1793.1