Skip to content
Menu

Tevreden zijn met jezelf

Voel je fit en energiek, lekker in je vel zitten is ons uitgangspunt.

Iedereen is uniek

Voel je fit en energiek. Lekker in je vel zitten is ons uitgangspunt.

 

Ons doel

Het is ons doel om jou te helpen door te trainen en te bewegen. Sporten moet toegankelijk zijn voor alle leeftijden en niveaus.

Over ons

Als fanatiek sporter leek het mij altijd al mooi om mensen te helpen en te motiveren als het om bewegen gaat. Of het nu gaat om fitness, hardlopen, boksen of circuittrainingen, iedereen heeft soms motivatie nodig en de juiste begeleiding.

In mijn beleving is de juiste begeleiding een mix van (mensen)kennis, ervaring en opleiding.

Zelf ben ik al aardig wat jaren actief in o.a fitness, boksen en hardlopen. Ook ben ik 8 jaar werkzaam geweest bij de Koninklijke Landmacht waar sport centraal staat. Uiteindelijk heb ik besloten om de opleiding tot Personal Trainer te volgen om een stuk kennis en opleiding toe te voegen aan mijn ervaring om op deze manier de juiste begeleiding te kunnen bieden.

KEN_1745
deadlift

Onze visie & doel

Doordat de Nederlandse bevolking steeds ouder wordt en de aan welvaart gerelateerde gezondheidsproblemen toenemen, zal er een nieuwe doelgroep van mensen ontstaan die van de kennis en faciliteiten van een sportschool gebruik willen maken. De meeste sportscholen worden steeds massaler en de persoonlijke begeleiding steeds minder.

Het doel van FBA is deze mensen door de aanwezige kennis, gediplomeerde instructeurs en kwaliteit van personal training, duo lessen en groepslessen,  gezonder en fitter te krijgen en zo hun kwaliteit van leven te verbeteren.