Skip to content
Menu

Hoe werken wij?

Voel je fit en energiek, lekker in je vel zitten is ons uitgangspunt.

VOORDAT WE BEGINNEN…

Natuurlijk willen we je eerst leren kennen
Wie jij bent is voor ons net zo belangrijk als het opstellen van een gepersonaliseerd trainingsprogramma. Dit kan immers niet zonder elkaar. We nemen daarom tijdens een intakegesprek uitgebreid de tijd om stil te staan bij jou.

Net zo belangrijk is dat je ons leert kennen
We bieden een gratis introductietraining aan waarin je kennis maakt met onze aanpak, je personal trainer en de inhoud van jouw training.

Jouw gepersonaliseerde trainingsprogramma
Je personal trainer stelt een persoonlijk programma voor je op om jouw beoogde doelen te behalen. Waar wij ook naar kijken zijn eventuele compensaties, dit zijn . Hierbij is natuurlijk rekening gehouden met eventuele klachten/blessures of specifieke wensen. Een training duurt 60 minuten.

Compensaties
Niet één lichaam is perfect en iedereen heeft wel een bepaalde compensatie. We spreken van een compensatie als er tijdens een houding of beweging een afwijking is in de (algehele) lichaamshouding of de stand van een of meer individuele gewrichten. Dit leidt op lange termijn vaak tot blessures/klachten. Door middel van een houdingsanalyse sporen wij dit op en gaan wij dit “egaliseren”. Tijdens de warming up zullen we extra aandacht hieraan besteden waardoor de houding sterk zal verbeteren.

Algemene voedingstip
Goed eten en drinken helpt bij het gezonder en fitter worden. En zorgt dat je sneller jouw specifieke doel behaalt. We ondersteunen je daarom graag bij het maken van de juiste keuzes rondom voeding. Je ontvangt van ons een aantal belangrijke voedingstips die jou helpen je doel te bereiken.

TUSSENTIJDS

Jouw resultaten
1 keer per maand nemen we de tijd om stil te staan bij de voortgang van je training. Het trainingsprogramma kan op basis hiervan bijgesteld worden.

Hoe vind je het gaan?
Ben je tevreden? Dan zijn wij dit ook. Heb je feedback? Schroom dan niet om dit met ons te bespreken. Wij luisteren graag naar je.

NA AFLOOP

Het vervolg
Na 12 weken intensief samen getraind te hebben, worden de eindresultaten uitgebreid besproken en het trainingsprogramma geëvalueerd. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent. Ben je enthousiast en wil je graag door? Samen met je personal trainer bepaal je welke invulling je hieraan geeft.